Program de lucru

Luni - Sambata : 8.00 - 18.00

Livrare gratuita

La comanda de minim 250 de lei

Banii inapoi

In 30 de zile de la livrare

Cart

Termeni si conditii

CONFIDENTIALITATEA :

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru procesarea comenzilor si in vederea realizarii de satistica.

Navigarea pe site-ul www.flysofishing.ro  urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.

Utilizator-  este orice persoana care viziteaza site-ul  www.flysofishing.ro

Client-  este  persoana fizica  ori persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

www.flysofishing.ro, nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, flysofishing.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta  si  numai pentru scopurile specificate datele personale  furnizate  de Utilizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular Brand

Contact